havio_kansi.jpg

ANTTI NYLÉN: HÄVIÖ

Häviö on monolgi, essee, pamfletti, kiistakirjoitus ja syytekirjelmä. Se on säälimätön kuvaus suomalaisesta kirjallisuuselämästä, kulttuuripoliittinen puheenvuoro ja kannanilmaus, vetoomus taiteen, kirjallisuuden, sivistyksen ja vapaan älyn puolesta. Se kysyy, voiko taiteilijuus tai kirjailijuus olla “ammatti”. Ja jos ei, mitä se sitten on? Kohtalo? Marttyyrikohtalo? Häviö on vimmainen monologi, jonka puhujan aikeena on sylkeä myrkkyä voittajansa silmille tämän kumartuessa katsomaan, joko se kuoli.


ISBN 978-952-7144-72-­5 (nidottu)
SIVUMÄÄRÄ 222
KANSI ALEKSI SALOKANNEL
JULKAISUPÄIVÄ 22.10.2018

Antti Nylén on esseisti joka tunnetaan virtuoosimaisesta tyylistään ja omapäisistä näkemyksistään. Hänen esikoisteoksensa Vihan ja katkeruuden esseet sai Kalevi Jäntin palkinnon ja asetti lajille kokonaan uudet laatustandardit. Häviö on Nylénin yhdeksäs kirja. Kuva: Meri Björn  Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi  Pressikuvat > Kansi  I  Kuva 1

Antti Nylén on esseisti joka tunnetaan virtuoosimaisesta tyylistään ja omapäisistä näkemyksistään. Hänen esikoisteoksensa Vihan ja katkeruuden esseet sai Kalevi Jäntin palkinnon ja asetti lajille kokonaan uudet laatustandardit. Häviö on Nylénin yhdeksäs kirja.

Kuva: Meri Björn

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kansi I Kuva 1