Iso O_harjoituskirja.jpg

MARJA KIHLSTRÖM: ISO O – HARJOITUSKIRJA

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin Iso O – Matkaopas huipulle nousi nopeasti hitiksi ja on ehtinyt alle vuodessa edetä jo kolmanteen painokseensa. Nyt sen rinnalle saadaan paljon toivottu harjoituskirja, joka vie lukijansa kohti oman seksuaalisuuden ymmärtämistä sekä vapaampaa ja syvempää nautintoa. Tehtävissä lähdetään omakuvan positiivisesta kehittämisestä ja edetään kohti konkreettisia harjoituksia, joissa saa kääriä hihat ja ryhtyä tositoimiin. Kirja sopii kaikille naisille, naiseksi itsensä määritteleville ja heidän kumppaneilleen. Iso O – Harjoituskirja toimii hyvin myös itsenäisenä ilman alkuperäistä kirjaa. Siinä on tilaa kirjoittaa omat muistiinpanot tai sen tehtävät voi tehdä erilliseen vihkoon.

 

ISBN 978-952-7144-99-2 (sidottu)
SIVUMÄÄRÄ 200
KANSI SANNA-REETA MEILAHTI
JULKAISUPÄIVÄ 04.04.2019

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti, joka pitää suosittua Puhu Muru -blogia. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.  Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi  Pressikuvat > Kansi  I  Marja Kihlstöm (kuva: Aleksi Rytkönen)

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti, joka pitää suosittua Puhu Muru -blogia. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kansi I Marja Kihlstöm (kuva: Aleksi Rytkönen)