kaipuunvärionsininen.jpeg

JOHANNA ELOMAA: KAIPUUN VÄRI ON SININEN

Nasirilla on suunnitelma: hän aikoo tappaa parhaan ystävänsä. Viisitoista vuotta myöhemmin tuhansien kilometrien päässä lentokoneessa suomalainen nainen rakastuu intialaiseen mieheen. Etärakkaus lennättää naisen Himalajan sinisen taivaan alle mystisesti kadonneen miehen jäljille, ja kaksi tarinaa alkaa kietoutua yhteen tavalla, joka pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti.

Johanna Elomaan esikoisromaani on vahva ja viisas kertomus etsimisestä, rakkauden kaipuusta ja anteeksiannosta. Se on myös rikas kuvaus Intiasta ja sen monista väreistä. Joesta, joka on toisinaan myrskyistä samea.

 

ISBN 978-952-7144-68-8 (sidottu)
SIVUMÄÄRÄ 264
KANSI SANNA-REETA MEILAHTI

JULKAISUPÄIVÄ 15.08.2018

Johanna Elomaa on kirjailija ja vapaa toimittaja, joka on työskennellyt useissa mediataloissa toimittajana, uutispäällikkönä ja vastaavana tuottajana. Elomaan vuonna 2016 julkaistu omaelämäkerrallinen esikoisteos Säästä ajatuksesi eläviä varten sai loistavan vastaanoton.    Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi  Pressikuvat >    Kuva 1   I   Kansi   

Johanna Elomaa on kirjailija ja vapaa toimittaja, joka on työskennellyt useissa mediataloissa toimittajana, uutispäällikkönä ja vastaavana tuottajana. Elomaan vuonna 2016 julkaistu omaelämäkerrallinen esikoisteos Säästä ajatuksesi eläviä varten sai loistavan vastaanoton.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat >  Kuva 1  Kansi