Kannabis_etukansi.jpg

ANTON VANHA-MAJAMAA: KANNABISKIRJA

Kannabis on maailmalla miljardibisnes ja Yhdysvalloissa arkinen päihde, jota presidentitkin myöntävät käyttäneensä. Suomessa kannabiksen suosio lääkkeenä ja päihteenä kasvaa jatkuvasti, ja jo puolet 80-luvulla syntyneistä kertoo ainakin kokeilleensa pilveä. Asiallista ja luotettavaa tietoa on kuitenkin edelleen vaikea saada. Mitkä ovat todelliset terveysvaikutukset? Onko kannabiksesta lailliseksi lääkkeeksi? Mitä pitäisi tietää kasvatuksesta, käytöstä, historiasta ja lainsäädännöstä?

Kannabiskirja pureutuu polttavan ajankohtaiseen aiheeseen monipuolisesti ja tutkimustietoon nojaten. Kirjan on kuvittanut Joonas Rinta-Kanto, joka tunnetaan parhaiten fok_it-sarjastaan.


ISBN 978-952-7144-59-6 (sidottu)
SIVUMÄÄRÄ 292
KANSI SANNA-REETA MEILAHTI JA JOONAS RINTA-KANTO

JULKAISUPÄIVÄ 20.04.2018

Anton Vanha-Majamaa  on toimittaja, joka on kirjoittanut muun muassa Helsingin Sanomiin, Imageen, Ylioppilaslehteen ja Hevosurheiluun sekä tehnyt ohjelmia Radio Helsinkiin. Kannabiskirja on hänen esikoiskirjansa.   Arvostelukappaleet ja haastattelut   >   heini.salminen@kosmoskirjat.fi    Pressikuvat  >  Kansi

Anton Vanha-Majamaa on toimittaja, joka on kirjoittanut muun muassa Helsingin Sanomiin, Imageen, Ylioppilaslehteen ja Hevosurheiluun sekä tehnyt ohjelmia Radio Helsinkiin. Kannabiskirja on hänen esikoiskirjansa.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kansi