ARI WAHLSTEN: KUKA PELKÄÄ MUSTAA MIESTÄ?

Kit Karisma on miamilais-­suomalainen yksityis­etsivä, joka pitää nyrkkeilystä, kauniista naisista ja vanhoista iskelmäsavikiekoista. Eräänä päivänä hän saa toimeksiannon upporikkaalta yritysjohtajal­ta. Eipä aikaakaan kun etsivä on joutunut Kulosaaren hienostoalueilta syvälle alamaailman syövereihin. Tarkasta vainustaan huolimatta Karisma joutuu huomaamaan, ettei tiedä kehen todella voi luottaa. Kovaksikeitetyn dekkarin parhaille perinteille kumartavassa kirjassa on niin Raymond Chandleria kuin Komisario Palmua mainiona keitoksena, josta syntyy vetävää ja hauskaa rikosviihdettä.

ISBN 978-952-7144-06-0
ISBN EPUB 978-952-7144-07-7  
FORMAATTI 
134 x 213
KIRJASTOLUOKKA 84.2

SIVUMÄÄRÄ 250
KANSI
TIMO NUMMINEN
JULKAISUPÄIVÄ 01.03.2016

Ari Wahlsten on helsinkiläinen kirjailija, käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä, joka on ollut mm. Lapinlahden Lintujen jäsen. Hän opettaa kirjoittamista Kriittisessä Korkeakoulussa ja on julkaissut aiemmin kaksi romaania. Kuka pelkää mustaa miestä on hänen esikoisdekkarinsa ja Kit Karisman tähdittämän sarjan avaus. Katso kirjatraileri  täältä .   Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Ari Wahlsten on helsinkiläinen kirjailija, käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä, joka on ollut mm. Lapinlahden Lintujen jäsen. Hän opettaa kirjoittamista Kriittisessä Korkeakoulussa ja on julkaissut aiemmin kaksi romaania. Kuka pelkää mustaa miestä on hänen esikoisdekkarinsa ja Kit Karisman tähdittämän sarjan avaus. Katso kirjatraileri täältä.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi