kuolemankello.jpeg

MAUNO SAARI: KUOLEMAN KELLO

Euroopan unionin erikoistutkija Maria palaa työmatkalta kotiin huomatakseen, että hänen johtamansa osasto on hävinnyt, ikään kuin sitä ei koskaan olisi ollutkaan. Alkaa outojen sattumusten ketju, joka ajaa Marian pakomatkalle Sisiliaan läpi kaoottisen Euroopan, jossa pakolaiskriisi on kärjistynyt mellakoiksi ja väestömäärä on räjähtämässä käsiin. Kaiken takana olevan kammottavan salaliiton mittakaava alkaa hahmottua, kun tiedonjyväsistä rakentuu kokonaiskuva EU:n kytköksistä lääketehtaisiin ja eutanasiaa harjoittavaan yhdistykseen.

Hyytävän ajankohtaisen trillerin kuvaamassa Euroopassa oman käden oikeus pätee Välimeren yli saapuvien turvapaikanhakijoiden torjunnassa, variksia sataa taivaalta ja eurooppalaiset humanistiset arvot ovat uhattuna.

 

ISBN 978-952-7144-42-8
ISBN EPUB 978-952-7144-43-5
FORMAATTI 134 x 213
KIRJASTOLUOKKA 84.2
SIVUMÄÄRÄ 134 x 213
KANSI TIMO NUMMINEN
JULKAISUPÄIVÄ HUHTIKUU 2017

Mauno Saari on pitkän linjan kirjailija ja toimittaja. Saari on ollut toimittajana Helsingin Sanomissa ja päätoimittanut valtakunnallisia lehtiä, kuten Suomen kuvalehteä ja Iltalehteä. Lisäksi Saari on kirjoittanut lukuisia elämäkertoja, romaaneja ja tv-käsikirjoituksia.    Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi  Pressikuvat > Kuva 1 / Kuva 2 / Kansi

Mauno Saari on pitkän linjan kirjailija ja toimittaja. Saari on ollut toimittajana Helsingin Sanomissa ja päätoimittanut valtakunnallisia lehtiä, kuten Suomen kuvalehteä ja Iltalehteä. Lisäksi Saari on kirjoittanut lukuisia elämäkertoja, romaaneja ja tv-käsikirjoituksia.
 

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kuva 1 / Kuva 2 / Kansi