Uutiset Kustannusyhtiö Kosmos etsii viestinnän ammattilaista

Ostoskori on tyhjä.

Uutiset Kustannusyhtiö Kosmos etsii viestinnän ammattilaista


31.08.2022

Kustannusyhtiö Kosmos etsii viestinnän ammattilaista

Kustannusyhtiö Kosmos etsii vakituiseen työsuhteeseen viestinnän ammattilaista.

Kosmos valmistaa välineitä, joilla voi lukea toisten ajatuksia: kirjoja. Nyt haemme tiimiimme vakituista viestinnän ammattilaista, jonka tehtävä on löytää kirjoillemme lukijat. Työssä yhdistyvät viestintä ja markkinointi: vastaat siitä, että kirjamme näkyvät ja kuuluvat.

Olemme pieni laatukustantamo ja nelihenkisessä tiimissämme viestinnän ammattilainen on avainasemassa Kosmoksen olemuksen luomisessa. Tehtävä, toimenkuva ja nimike muotoutuvat tekijänsä näköiseksi ja työssä pääsee vaikuttamaan koko kustantamon linjaan. Niinpä tehtävään saattaa sopia yhtä hyvin nuori lahjakkuus kuin kokeneempi konkari tai toisen median parissa työskennellyt.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ainakin seuraavia:

  • Pystyt luomaan ilmiöitä
  • Hurmaat kirjailijat, median ja muut yhteistyökumppanit
  • Tiedät mistä muut puhuvat ensi vuonna
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt pitämään langat käsissäsi, vaikka niitä olisi paljon
  • Haluat muuttaa maailmaa vapaammaksi, tasa-arvoisemmaksi ja kestävämmäksi


Kustannusyhtiö Kosmos on vapaana syntynyt kirjakustantamo, joka on nykyisin osa Werner Söderström Osakeyhtiön kustantamoperhettä. Meillä yhdistyvät pienen ja suuren talon edut sekä työntekijöille että kirjailijoille. Olemme tiivis yhteisö, jossa on vapaamuotoinen työkulttuuri, joustava etätyömahdollisuus ja jossa pääsee aidosti vaikuttamaan. Taustallamme on suuren yrityksen tuki, viestintätyökalut ja työsuhde-edut. Toimimme omassa toimistossamme Helsingin Kalliossa ja julkaisemme vuosittain parikymmentä teosta tieto- ja kaunokirjallisuutta. Maailmassa on jo liikaa roskaa, joten haluamme julkaista vain kirjoja, joilla on merkitystä. Kosmoksen kirjailijoita ovat mm. Jani Toivola, Emmi-Liia Sjöholm, Iida Sofia Hirvonen, Suvi Auvinen, Elina Innanen, Tiia Rantanen, Anna Karhunen, Pontus Purokuru ja Sita Salminen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi meille Hae työpaikkaa-painikkeen kautta viimeistään 19.9.2022. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysellä kustantaja Mikko Aarnelta (mikko.aarne@kosmoskirjat.fi / 050 585 1542)