LateBloomers_kansi.png

EVELIINA NIEMINEN: LATE BLOOMERS

“It was six weeks till Christmas. Mollie and Tyler were contemplating where to head to recharge this time. Last year was a success: they went on a transformational retreat in South Africa, a camp combining regeneration of the body and mind: in other words, a week of starvation combined with psychedelic drugs. Mollie felt ecstatic having lost eight pounds in ten days.”

Eveliina Niemisen esikoisteos Late Bloomers on kokoelma tarinoita siitä, miten ylisuorittaminen ja loputon itsensä kehittäminen tekevät arjesta temppuradan. Voisinko olla vielä parempi? Mitä optimoida, mitä maksimoida? Mitä tapahtuu, kun todellinen elämä jää pakkotoistojen alle?

Kirjan on kuvittanut pariisilainen Cassandre Montoriol, jonka kuvituksiin on voinut törmätä mm. Voguessa, Vanity Fairissa ja The New Yorkerissa.

ISBN 978-952-7144-69-5 (sidottu)
SIVUMÄÄRÄ 87
KANSI AUNE CREATIVE & KUVITUS: CASSANDRE MONTORIOL
JULKAISUPÄIVÄ 27.9.2018

Eveliina Nieminen  on opiskellut luovaa kirjoittamista New Yorkissa ja hänen tarinoitaan on julkaistu niin brittiläisissä kuin yhdysvaltalaisissa kirjallisuusjulkaisuissa. Lisäksi hän on työskennellyt pitkään viestinnän konsultoinnin parissa.    Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi    Pressikuvat  >    Kansi

Eveliina Nieminen on opiskellut luovaa kirjoittamista New Yorkissa ja hänen tarinoitaan on julkaistu niin brittiläisissä kuin yhdysvaltalaisissa kirjallisuusjulkaisuissa. Lisäksi hän on työskennellyt pitkään viestinnän konsultoinnin parissa.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kansi