lihanloppu

SUVI AUVINEN: LIHAN LOPPU

Ruokatrendit tulevat ja menevät, mutta yksi on tullut jäädäkseen: kasvissyönti. Lihantuotannon päästöjen vuoksi kasvissyöntiin siirtyminen saattaa olla jopa väistämätöntä. Mutta mitä lihan loppu tarkoittaa maatalouden, politiikan, terveyden tai liiketoiminnan kannalta? Tapahtuuko merkittävin muutos teknologian avulla vai asenteissamme? Journalistinen tietokirja Lihan loppu etsii ratkaisuja aikamme kiireellisimpään kysymykseen: mitä syömme huomenna?

 

ISBN 978-952-7144-88-6 (sidottu)
SIVUMÄÄRÄ 240
KANSI Pinja Meretoja
JULKAISUPÄIVÄ 28.09.2019

Suvi Auvinen  on journalisti ja yrittäjä, joka on kirjoittanut mm. Imageen ja Glorian ruoka & viiniin. Hän työskentelee toimitusjohtajana perustamassaan Vegefirmassa, joka järjestää Pohjoismaiden suurinta kasvisruokatapahtumaa Vegemessuja ja purkaa kasvissyöntiin liittyviä stereotypioita.   Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi    Pressikuvat  >  Kansi   I   Kuva 1   I   Kuva 2   I  Kuvat: Meri Björn.

Suvi Auvinen on journalisti ja yrittäjä, joka on kirjoittanut mm. Imageen ja Glorian ruoka & viiniin. Hän työskentelee toimitusjohtajana perustamassaan Vegefirmassa, joka järjestää Pohjoismaiden suurinta kasvisruokatapahtumaa Vegemessuja ja purkaa kasvissyöntiin liittyviä stereotypioita.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kansi I Kuva 1 I Kuva 2 I Kuvat: Meri Björn.