SAANA KATILA: MAANALAISET TANSSIVAT AAMUISIN

Vuosituhannen loppu, Helsinki, rave-kulttuurin kulta-aika. Elämä on bileet ja bileet ovat vapaa maa, jossa jokainen saa valita olemassaolonsa tahdin. Tämän kaiken keskellä Kasper ja hänen ystävänsä – hänen heimonsa – tanssivat, juhlivat, rakastuvat ja potevat laskuja. He liftaavat, kulkevat kattoja pitkin ja huutavat tunneleissa. Kun Kasper kohtaa Sissin, leiskuvan punatukkaisen tytön joka on niin helvetin elossa, kaikki tuntuu mahdolliselta.

Kasperin mieltä myllertävät menneisyyden siirtokoneet: lapsuus tuulisessa saaristossa, epävakaa mutta lapselleen omistautunut Marita, temperamenttinen Kapteeni. Ja se kohtalokas yö pimeällä jäälakeudella, jolloin yksi elämä päättyi ja loppuelämä sai alkunsa.

Saana Katilan esikoisromaani tuntee kaupungin pulssin ja pohjoisen vetovoiman, se haluaa elää ja kokea, karrelle palamisenkin uhalla. Se maalaa kuvan ajasta, joka meni jo eilen, ja nuoruudesta, joka on ikuista.

ISBN 978-952-7144-34-3
FORMAATTI   134 x 213
KIRJASTOLUOKKA 
84.2   
SIVUMÄÄRÄ 400
KANSI TUOMO PARIKKA

JULKAISUPÄIVÄ HUHTIKUU 2017

Saana Ilona Katila (s. 1981) muutti tienvarsipitäjästä Helsinkiin vuonna 1997, löysi itsensä Lepakon aamuista, rakastui ihmisiin, tanssiin ja konemusiikkiin, kasvoi kirjoittajaksi, ryhtyi toimittajaksi, lähti vuorille, aloitti kirjan kirjoittamisen, teki uutishommia, kirjoitti kunnes kirja valmistui.  www.saanakatila.fi  Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi  Pressikuvat > Kuva 1 / Kuva 2 / Kansi

Saana Ilona Katila (s. 1981) muutti tienvarsipitäjästä Helsinkiin vuonna 1997, löysi itsensä Lepakon aamuista, rakastui ihmisiin, tanssiin ja konemusiikkiin, kasvoi kirjoittajaksi, ryhtyi toimittajaksi, lähti vuorille, aloitti kirjan kirjoittamisen, teki uutishommia, kirjoitti kunnes kirja valmistui.

www.saanakatila.fi

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kuva 1 / Kuva 2 / Kansi