MENETETTY_LEISKA2.jpg

LEENA PAASIO: MENETETTY TYTTÖ

Johanna palaa Suomeen vietettyään kaksi vuotta kenialaisessa koulussa opettajana. Uusi työpaikka löytyy espoolaisesta koulusta, jonka oppilaat alkavat nopeasti pitää uudesta kuvataiteen opettajastaan ja jonka vararehtori on sietämättömän tyly. Nuoren opettajan mielessä kummittelee Kenian muisto: rakkaus ja pienen tytön menetys. Samalla lahjakasta nuorta naista kosiskelee menestyvä ja hurmaava Kristian, mutta onko ihmisen mahdollista antaa itselleen lupa olla onnellinen, kun on nähnyt niin paljon vääryyttä?

Leena Paasion toinen romaani Menetetty tyttö kuvaa mukaansatempaavan tarinan lomassa koskettavasti maailman menettämiä tyttöjä niin Afrikassa kuin Suomessakin. Voiko kukaan ihminen pelastaa kaikkia?

ISBN 978-952-7144-51-0 (sidottu)
FORMAATTI   
KIRJASTOLUOKKA 
84.2   
SIVUMÄÄRÄ 318
KANSI Sanna-Reeta Meilahti

JULKAISUPÄIVÄ 14.08.2017

 

Leena Paasio  on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja ja kirjailija.  Menetetty tyttö  on Paasion toinen teos. Hänen ensimmäinen romaaninsa, uusperheen elämää kuvaava  Melkein äiti  (2015), keräsi runsaasti kiitosta lukijoilta.   Arvostelukappaleet ja haastattelut   >   heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Leena Paasio on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja ja kirjailija.
Menetetty tyttö on Paasion toinen teos. Hänen ensimmäinen romaaninsa, uusperheen elämää kuvaava Melkein äiti (2015), keräsi runsaasti kiitosta lukijoilta.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi