Miesraskaus(1).jpg

SAMI MINKKINEN: MIESRASKAUS

”Rakkaus on kuin superpallo. Sen kun heittää täysillä maahan, se kimpoaa entistä korkeammalle. Kimpoillessaan se hajottaa ympäriltään vanhan maailman ikkunoita. Jättää maahan sirpaleita, joita pitää vielä pitkään siivota.”

Avioliitto, vauvan odotus, elämä järjestyksessä. Kunnes kaikki kääntyy ylösalaisin, ja edessä on avioero, vauvan syntymä ja uusi rakkaus. Mitä kaikkea miehen mielessä tapahtuu järisyttävien elämänmuutosten keskellä? Miesraskaus-teoksessaan kaiken tämän vastikään läpikäynyt Sami Minkkinen avaa, kuinka hänen oma elämänsä heitti kuperkeikkaa. Mullistuksien keskellä ehtii käydä läpi vaiheet häpeästä ja itsesyytöksistä terapian kautta anteeksiantoon ja rakastumiseen. Kaiken jälkeen miehen sisältä kuoriutuu aivan uudenlainen ihminen.

Minkkisen Havaintoja parisuhteesta -esikoisteoksen tavoin lyhyistä arjen pohdinnoista muodostuu kokonaisuus, joka kertoo tarinan miehen muutoksesta. Vaikka usein itkettää, miehen sisäiselle maailmalle myös nauretaan lempeästi ja uuden syntymää ihmetellään rakastavin silmin. Miesraskaudessa on esillä tunteiden koko kirjo, mutta tummempien sävyjen alta kuultaa aina hempeä vaaleanpunainen. 
 

ISBN 978-952-7144-45-9
KIRJASTOLUOKKA 84.2
SIVUMÄÄRÄ 128
KANSI SANNA-REETA MEILAHTI
JULKAISUPÄIVÄ 27.11.2017

Sami Minkkinen on bloggaaja, joka kirjoittaa parisuhteen ihanista ja ikävistäkin puolista, kuitenkin aina suunta kohti rakkautta. Minkkisen Havaintoja parisuhteesta -blogi on hurmannut satojatuhansia lukijoita.   Lataa  >  Pressikuva  Kansi  > Miesraskaus  Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Sami Minkkinen on bloggaaja, joka kirjoittaa parisuhteen ihanista ja ikävistäkin puolista, kuitenkin aina suunta kohti rakkautta. Minkkisen Havaintoja parisuhteesta -blogi on hurmannut satojatuhansia lukijoita. 

Lataa > Pressikuva
Kansi > Miesraskaus
Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi