MARJA KIHLSTÖM & SAMI MINKKINEN: PANNAAN MENEMÄÄN – KAKSI TARINAA RAKKAUDESTA

Mikä on seksin ja seksuaalisuuden välinen ero? Seksuaalisuus on monien osien, kuten psykologisten, kulttuuristen ja biologisten tekijöiden summa. Se on osa ihmisen terveyttä ja sen kehitys jatkuu läpi elämän.

Tuoreessa kirjassaan seksuaaliterapeutti Marja Kihlström ja parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen käyvät tarkkuudella ja avoimuudella läpi ihmisen seksuaalista kehitystä kohdusta aikuisuuteen. Kaksikko kuvaa liikuttavan henkilökohtaisten elämäntarinoidensa kautta, kuinka yksilön kehityksessä monet palaset rakentavat yhdessä seksuaalisuutta. Kirja avaa eri kehitysvaiheiden, ihmissuhteiden ja totta kai myös sekä hyvien että huonojen seksikokemusten merkitystä ja antaa ohjeita siihen, miten jokainen voi tarkastella omaa seksuaalisuuttaan. Kirja on saanut Sexpo-säätiön suosituksen ja sopii myös ammattilaisten käyttöön.

ISBN 978-952-7144-38-1
KIRJASTOLUOKKA 59.35
SIVUMÄÄRÄ 135
KANSI Bifu
JULKAISUPÄIVÄ 07.04.2017

Sami Minkkinen on noussut lukijoiden lemmikiksi   Havaintoja parisuhteesta   -bloginsa kautta. Rakkauden kauniista ja ikävistä puolista hersyvästi kirjoittavan bloggaajan ensimmäinen kirja julkaistiin vuonna 2016.   Marja Kihlstörm on erityistason seksuaaliterapeutti ja perheenäiti, joka kirjoittaa   Puhu Muru   -blogissaan seksuaalisuudesta, perheestä ja parisuhteesta. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.   Kansi  > Pannaan menemään  Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi   

Sami Minkkinen on noussut lukijoiden lemmikiksi Havaintoja parisuhteesta -bloginsa kautta. Rakkauden kauniista ja ikävistä puolista hersyvästi kirjoittavan bloggaajan ensimmäinen kirja julkaistiin vuonna 2016.


Marja Kihlstörm on erityistason seksuaaliterapeutti ja perheenäiti, joka kirjoittaa Puhu Muru -blogissaan seksuaalisuudesta, perheestä ja parisuhteesta. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.


Kansi > Pannaan menemään
Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi