PoikaniJaMeriKansi.jpg

PETE SUHONEN: POIKANI JA MERI

”Poika on viaton, toisin kuin Sinä, jonka omatunto herättää haukkomaan happea. Se mitä olet tehnyt muille pitää sinut valveilla, ei se, mitä muut ovat tehneet Sinulle. Muut eivät ole tehneet Sinulle mitään sellaista, jota et kestäisi tai lopulta unohtaisi. Jos omatuntosi on kehittynyt, se valvottaa Sinua oikein vitusti. Olisit iloinen. Ehkä Sinulla on omatunto, mutta varmaa se ei ole.”

Mies on äskettäin eronnut elokuvakäsikirjoittaja, jonka ura on laskussa. Mutta poika hänellä on. Yhdessä he lähtevät viettämään päivää merelle, nauttimaan auringosta ja toistensa seurasta. Kunnes horisontti alkaa tummeta.

Pete Suhosen neljäs romaani on riipaiseva tarina isyydestä, vanhemmuudesta, ihmisten ja meren arvaamattomuudesta. Se on tekijänsä painavin kirja tähän mennessä, kokoaan suurempi teos.

ISBN 978-952-7144-49-7 (sidottu)
FORMAATTI  
SIVUMÄÄRÄ 200
KANSI JOEL MELASNEMI

JULKAISUPÄIVÄ 01.08.2017

 

Pete Suhonen  on kolmen pojan isä, kirjailija ja vapaa toimittaja. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kolme romaania, joista viimeisin oli Nuori Aleksis -palkintoehdokkaana.     Arvostelukappaleet ja haastattelut   >   heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pete Suhonen on kolmen pojan isä, kirjailija ja vapaa toimittaja. Häneltä on aiemmin ilmestynyt kolme romaania, joista viimeisin oli Nuori Aleksis -palkintoehdokkaana.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi