JENNI TUOMINEN & TUOMAS VIMMA: POP UP – KANSLERIN KEITTOKIRJA

Pop up ­-ravintolan voi avata kuka tahansa, mutta kuinka tarjota ruokia, joista huippukokitkin ovat kateellisia? Sen tietää Jenni Tuominen, jonka pop up -ravintola Kansleri on ollut jo vuosia Helsingin Ravintolapäivän ykköstärppejä. Kirja sisältää käytän­nön vinkkejä pop up -ravintolan perustamiseen, mutta sen ytimessä ovat ateriakokonaisuudet, jotka sisältävät mm. hitaasti valmistettuja ramen­-keittoja, korea­laista ruokaa, amerikkalaisen brunssin trendikkäine pumpkin spice latteineen ja maailman parhaan pizza­reseptin. Reseptit soveltuvat hyvin myös suurempiin juhliin tai perheaterioille. Kirjan kertojana toimii Tuomas Vimma. 

ISBN 978-952-7144-16-9
ISBN EPUB   
FORMAATTI
200 x 270  
KIRJASTOLUOKKA 68.2

SIVUMÄÄRÄ 160
KANSI
SANNA-REETA MEILAHTI
KUVAT ELVI RISTA
JULKAISUPÄIVÄ 18.04.2016

Ankaran keittiökurinsa vuoksi myös Kanslerina tunnetun Jenni Tuomisen ja hänen kirjailijamiehensä Tuomas Vimman pop up -ravintola on kerännyt suorastaan legendaarisen maineen. Tuominen opiskelee tällä hetkellä Pariisin Cordon Bleu -ravintolakoulussa grand diplôme -tutkintoa.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Arto Nyberg (13.3.2016)
Maaseudun tulevaisuus (28.3.2016)
Yle Puhe (13.4.2016)
Vaimomatskuu-blogi (10.5.2016)
Kipparinmorsian-blogi (14.5.2016)