TEKLA INARI: SINISET VUODET / BLUE YEARS

Miltä tuntuu olla samaan aikaan sekaisin ja rakastunut? Mistä löytää merkitys valmiissa maailmassa? Jos lähetän sinulle kissakuvan, tarkoittaako se, että haluan sinut? Tarve yhteyteen on kuin nälkä, se tulee aina uudestaan. Sinun kanssasi oleminen tuntuu siltä kuin juoksisi jatkuvasti punaisia päin.

Siniset vuodet kuvaa kahden nuoren aikuisen sydäntäsärkevän rakkaustarinan pirstoutuneessa nykymaailmassa. Enimmäkseen älypuhelimella kuvattu ja kirjoitettu teos on mustan huumorin ja melankolian sävyttämä kuvaus sitoutumattomuudesta. Se nauhoittaa riipaisevasti ja runollisesti nuoruutta 2000-luvulla: vimmaa, sydänsurua, itsekkyyttä; murhetta, säätöä, hauskuutta.

Siniset vuodet / Blue years -teosta on painettu 600 kappaletta, jotka ovat kaikki käsin numeroitu.

ISBN 978-952-7144-56-5 (sidottu)
SIVUMÄÄRÄ 256
TYPOGRAFINEN MUOTOILU JAAKKO SUOMALAINEN

KIRJAMUOTOILU TEKLA INARI & JAAKKO SUOMALAINEN
ENGLANNINKIELISET KÄÄNNÖKSET KASPER SALONEN
JULKAISUPÄIVÄ Elokuu 2017

 

Tekla Inari   on 1980-luvulla syntynyt helsinkiläinen taiteilija, joka sekä valokuvaa että kirjoittaa. Kollaasimaisissa, kuvaa ja tekstiä yhdistävissä teoksissaan hän pyrkii yhdistämään henkilökohtaisen, yhteiskunnallisen ja esteettisen. Hänen ensimmäinen teoksensa   Perintö / Legacy   valittiin vuoden kauneimpien kirjojen joukkoon.     Lisätiedot ja arvostelukappaleet:     Heini Salminen /  heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Tekla Inari on 1980-luvulla syntynyt helsinkiläinen taiteilija, joka sekä valokuvaa että kirjoittaa. Kollaasimaisissa, kuvaa ja tekstiä yhdistävissä teoksissaan hän pyrkii yhdistämään henkilökohtaisen, yhteiskunnallisen ja esteettisen. Hänen ensimmäinen teoksensa Perintö / Legacy valittiin vuoden kauneimpien kirjojen joukkoon.

Lisätiedot ja arvostelukappaleet:
Heini Salminen / heini.salminen@kosmoskirjat.fi