JOHANNA ELOMAA - SÄÄSTÄ AJATUKSESI ELÄVIÄ VARTEN

Eräänä aamuna Johanna Elomaan maailma pysähtyi suru-uutiseen. Hänen pikkuveljensä oli hypännyt vietnamilaisen kerrostalon parvekkeelta ja kuollut. Veljen itsemurha ja sitä seurannut pitkän parisuhteen päättyminen johtivat romahdukseen. Lopulta Elomaa sai tarpeekseen surusta, itsesyytöksistä ja hektisestä työstään mediatalossa ja päätti lähteä pitkälle matkalle selvittämään, kuka oikeastaan on ja mitä elämältä haluaa. Säästä ajatuksesi eläviä varten vie lukijan mukanaan Intian Pyhään kaupunkiin, Borneoon orankien kuntoutuskeskukseen ja keskelle Balin riisipeltoja. Kirja on riipaiseva kuvaus Elomaan kokemuksista Aasiassa sekä viisas tarina siitä, miten hän lopulta päästi irti menneisyydestä ja onnistui löytämään oman polkunsa.

ISBN 978-952-7144-23-7
ISBN EPUB 978-952-7144-24-4   
KIRJASTOLUOKKA 
99.1   
SIVUMÄÄRÄ 300
KANSI SANNA-REETA MEILAHTI

JULKAISUPÄIVÄ 05.09.2016

 

Johanna Elomaa  on helsinkiläinen toimittaja, joka on työskennellyt laajalti eri medioissa, viimeksi MTV3:n viihdetoimituksessa esimiehenä.   Arvostelukappaleet ja haastattelut   >   heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Johanna Elomaa on helsinkiläinen toimittaja, joka on työskennellyt laajalti eri medioissa, viimeksi MTV3:n viihdetoimituksessa esimiehenä.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi