Marjo Näkki  on toiminut Virossa kirjeenvaihtajana ja Suomen Tallinnan-suurlähetystössä viestintätehtävissä. Hän toimii Ylen kirjeenvaihtajana Riiassa.  Kaja Kunnas  on pitkään Tallinnassa asunut toimittaja, joka kirjoittaa Helsingin Sanomiin.   Arvostelukappaleet ja haastattelut   >   heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Marjo Näkki on toiminut Virossa kirjeenvaihtajana ja Suomen Tallinnan-suurlähetystössä viestintätehtävissä. Hän toimii Ylen kirjeenvaihtajana Riiassa. Kaja Kunnas on pitkään Tallinnassa asunut toimittaja, joka kirjoittaa Helsingin Sanomiin.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Yle Ykkösaamu (1.6.2016)
Yle Puhe Politiikkaradio (1.6.2016)
Helsingin Sanomat (2.6.2016)
Ilta-Sanomat (2.6.2016)
Ylen aamu-tv (2.6.2016)

KAJA KUNNAS & MARJO NÄKKI: SUOMENLAHDEN SUHDEKIRJA – UUDET VAARAN VUODET

Suomenlahden turvallisuustilanne on Ukrainan sodan alkamisen jälkeen muuttunut radikaalisti. Miltä kiristynyt tilanne näyttää Virosta, jossa Obama julistaa kovin sanoin Yhdysvaltojen ja Naton puolustavan Viroa samalla kun Venäjän turvalli­suuspalvelu kaappaa virolaisen poliisin Viron puo­lelta? Olisiko Ukrainan kaltainen kriisi mahdollinen Virossa, jossa on valtava venäläisväestö? Minkälaista informaatiosotaa käydään lahden eteläpuolella? Mil­tä Suomen puolueettomuus näyttää? Mikä tosiasial­lisesti on Suomen ja Viron tilanne? Ovatko veljes­kansat ajautuneet eri puolille? Ja mitä tekee Venäjä? 

ISBN 978-952-7144-12-1
ISBN EPUB 978-952-7144-13-8  
FORMAATTI   
KIRJASTOLUOKKA 32.5
  
SIVUMÄÄRÄ 250
KANSI TIMO NUMMINEN

JULKAISUPÄIVÄ TOUKOKUU