INA WESTMAN: SYLIIN

Kaikki meistä kaipaavat joskus lämmintä, turvallista syliä. Riipaisevan realistinen esikoisromaani pureutuu äitiyden ja naiseuden ytimeen käsittelemällä niiden kulmakiviä: lapsen odotusta, synnytystä,  parisuhdetta sekä perheen ja työn välillä tasapainoilua. Mutta miten käy naisille, jotka eivät pystykään täyttämään muiden ihmisten odotuksia? Episodiromaani muodostuu naisten tarinoista, joissa kaikki ei menekään kuten oppikirjoissa, mutta myös niistä onnen hetkistä, jotka valaisevat tielle osuneet varjot. Syliin on väkevä teos jokaisen naisen kirjahyllyyn.

ISBN 978-952-7144-14-5
ISBN EPUB 978-952-7144-15-2  
FORMAATTI   
KIRJASTOLUOKKA 
84.2   
SIVUMÄÄRÄ 208
KANSI EMMI KYYTSÖNEN

JULKAISUPÄIVÄ 29.04.2016

 

Esikoiskirjailija  Ina Westman  on kirja-alan ammattilainen, ja hänet tunnetaan myös suositusta  Inahdus -kirjablogistaan. Naiseuteen liittyvistä aiheista varmalla otteella kirjoittava Westman on kahden pienen lapsen äiti, joka luottaa arjessaan valokynään ja isovanhempien hoitoapuun.   Arvostelukappaleet ja haastattelut   >   heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Esikoiskirjailija Ina Westman on kirja-alan ammattilainen, ja hänet tunnetaan myös suositusta Inahdus-kirjablogistaan. Naiseuteen liittyvistä aiheista varmalla otteella kirjoittava Westman on kahden pienen lapsen äiti, joka luottaa arjessaan valokynään ja isovanhempien hoitoapuun.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi