Ina Westmanin esikoisromaani Syliin vie lukijan vaikeiden raskauksien osastolle 42

Hänen sisällään asuu arvoitus, johon kellään ei ole ratkaisua. Sen kanssa on opittava elämään.

Ina Westmanin esikoisromaani Syliin pureutuu äitiyden ja naiseuden ytimeen käsittelemällä niiden kulmakiviä: lapsen odotusta, synnytystä, parisuhdetta sekä tasapainon löytämistä arjessa vastasyntyneen kanssa. Miten käy naisille, jotka eivät pystykään täyttämään odotuksia, itsensä tai muiden? Westmanin episodiromaanin keskiössä on osasto 42, vaikeiden raskauksien osasto. Kun kaikki ei menekään kuten oppikirjoissa, moni joutuu huomaamaan, että äitiys ei ole lifestyle-valinta. 

On kahdenlaisia äitejä: niitä, joiden lapset
nukkuvat ja niitä, joiden eivät nuku.


Ina Westman on kirja-alan ammattilainen, joka tunnetaan myös suositusta Inahdus-kirjablogistaan. Hän on kahden pienen lapsen äiti ja luovinut myös omassa elämässään läpi äitiyteen liittyvien odotusten ja ongelmien ristiaallokon. Osittain omakohtaisiin kokemuksiin perustuva Syliin on hänen esikoisromaaninsa.

Tilaa Syliin-romaani:
Booky
Suomalainen
AdLibris

Arvostelukappaleet ja haastattelut:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165