Suomenlahden suhdekirja on julkaistu, HS kehuu kirjaa

 
 

Suomenlahden turvallisuustilanne on Ukrainan sodan alkamisen jälkeen muuttunut radikaalisti. Miltä kiristynyt tilanne näyttää Virosta, jossa Obama julistaa kovin sanoin Yhdysvaltojen ja Naton puolustavan Viroa samalla kun Venäjän turvalli­suuspalvelu kaappaa virolaisen poliisin Viron puo­lelta? Olisiko Ukrainan kaltainen kriisi mahdollinen Virossa, jossa on valtava venäläisväestö? Minkälaista informaatiosotaa käydään lahden eteläpuolella? Mil­tä Suomen puolueettomuus näyttää? Mikä tosiasial­lisesti on Suomen ja Viron tilanne? Ovatko veljes­kansat ajautuneet eri puolille? Ja mitä tekee Venäjä? 

Kaja Kunnas on Helsingin Sanomien avustaja Tallinnassa. Hänet palkittiin juuri Longplayn Pienellä journalistipalkinnolla. 

Marjo Näkki työskentelee Ylen Baltian kirjeenvaihtajana Riiassa.

Jukka Tarkka kirjoittaa kirjasta päivän Helsingin Sanomissa: "
Suomenlahden suhdekirja on nasevaa laatujournalismia. [...] Tämä on erittäin tärkeä kirja." Lue koko arvio täältä.

Tilaa kirja:
Booky
Suomalainen
AdLibris

Arvostelukappaleet ja haastattelut:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165