Paperi T:n post-alfa on ilmestynyt, Helsingin Sanomat kehuu kirjaa

 
 

Paperi T:n post-alfa-runoteos on ilmestynyt. Helsingin Sanomien Erkka Mykkänen kirjoittaa teoksesta arviossaan seuraavasti: "Mutta se miehisestä kikkelinkalistelusta, sillä suoraan sanottuna: post-alfa on mainio runoteos. Juuri sellainen jota fiksut urbaanit kolmekymppiset ovat kaivanneet, kun rap, tumblr ja nokkelien kavereiden Facebook-päivitykset ovat syrjäyttäneet ison osan runoudesta käsittelemään arjen sijasta kieltä itseään."

Paperi T eli Henri Pulkkinen (s. 1986) on helsinkiläinen rap-artisti, radiotoimittaja ja runoilija. Paperi T:n esikoisalbumi Malarian pelko toi tekijälleen kaksi Emma-palkintoa, Teosto-palkinnon ja kultalevyn.

Kustannusosakeyhtiö Kosmos on vuonna 2015 perustettu helsinkiläinen laatukustantamo.

Arvostelukappaleet ja haastattelut:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165