Johanna Elomaan Säästä ajatuksesi eläviä varten on julkaistu

 
 

JOHANNA ELOMAA: SÄÄSTÄ AJATUKSESI ELÄVIÄ VARTEN (ilm. 05.09.2016)
 

Eräänä päivänä toimittaja Johanna Elomaan elämä pysähtyi puhelinsoittoon. Hänen veljensä oli kuollut Vietnamissa. Kuolema ei tullut yllätyksenä. Veli oli jo vuosikausia ollut pahenevassa huumekierteessä. Mutta kuolema vei Elomaan kysymään mistä elämässä itse asiassa on kysymys. Ja pian myös hänen parisuhteensa taiteilijan kanssa oli päättynyt ja hyvä työ suuressa mediatalossa tuntui yksinomaan absurdilta. Elomaa päätti jättää kaiken ja lähteä Aasiaan, jossa hän muun muassa työskenteli orankien kuntoutuskeskuksessa Borneolla. Hän kirjoitti kokemuksistaan kirjan, joka on silmiä avaava, hillittömän hauska ja riipaisevan surullinen matka siihen, mikä elämässä itse asiassa on tärkeää.

Johanna Elomaa on helsinkiläinen toimittaja, joka on työskennellyt laajalti eri medioissa, viimeksi MTV3:n viihdetoimituksessa esimiehenä.


Arvostelukappaleet ja haastattelut:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165