Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa

 

Haetaan korkeakouluharjoittelijaa.

Harjoitteluaika 3.9.–30.11.2017 tai sopimuksen mukaan 3kk syksyllä 2017.

Kustannusosakeyhtiö Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa, joka on kiinnostunut kustannustoimittajan työstä. Harjoittelija pääsee tekemään monipuolisesti kirjankustantamiseen liittyviä töitä tekstihommista kahvinkeittoon. Kosmos on parivuotias kustantamo, joka julkaisee kotimaista tieto- ja kaunokirjallisuutta. Näkyvimpiä kirjojamme ovat olleet esimerkiksi Sami Minkkisen Havaintoja parisuhteesta ja Paperi T:n post-alfa. Harjoittelijan pääaine voi olla esimerkiksi kirjallisuus tai suomen kieli, mutta tärkeämpää on, että harjoittelija rakastaa kirjoja ja on kiinnostunut urasta niiden parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.3. mennessä osoitteeseen mikko.aarne@kosmoskirjat.fi ja kirjoita otsikkokenttään “Harjoittelija".

Hakijalta edellytetään korkeakoulun tarjoama harjoittelutuki.