Mauno Saaren Kuoleman kello on hyytävän ajankohtainen trilleri

Mauno Saaren Kuoleman kello -trillerissä Eurooppa on tikittävä aikapommi, eikä valtaapitävien hirvittäviä suunnitelmia väestönkasvun hillitsemiseksi pysty kukaan pysäyttämään.

Euroopan unionin erikoistutkija Maria palaa työmatkalta kotiin huomatakseen, että hänen johtamansa osasto on hävinnyt, ikään kuin sitä ei koskaan olisi ollutkaan. Alkaa outojen sattumusten ketju, joka ajaa Marian pakomatkalle Sisiliaan läpi kaoottisen Euroopan, jossa pakolaiskriisi on kärjistynyt mellakoiksi ja väestömäärä on räjähtämässä käsiin. Kaiken takana olevan kammottavan salaliiton mittakaava alkaa hahmottua, kun tiedonjyväsistä rakentuu kokonaiskuva EU:n kytköksistä lääketehtaisiin ja eutanasiaa harjoittavaan yhdistykseen.

Kuoleman kello on hyytävän ajankohtainen trilleri, jossa Euroopassa oman käden oikeus pätee Välimeren yli saapuvien turvapaikanhakijoiden torjunnassa, variksia sataa taivaalta ja eurooppalaiset humanistiset arvot ovat uhattuina.

Mauno Saari on pitkän linjan kirjailija ja toimittaja.

Haastattelut ja arvostelukappaleet:
Heini Salminen

heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165