Kustannusosakeyhtiö Kosmos itsenäistyy

Kustannusosakeyhtiö Kosmos itsenäistyy. Aikaisemmin musiikkiyhtiö Kaiku Entertainment Oy:n tytäryhtiönä toiminut Kosmos siirtyy kokonaan kustantaja Mikko Aarnen omistukseen. Samalla Kaiun pääomistaja Pekka Ruuska jää pois Kosmoksen toiminnasta. 

“Olemme saaneet kahdessa vuodessa rakennettua Kosmoksesta kannattavan ja ammattimaisesti toimivan uuden sukupolven kustantamon. Nyt siivet kantavat niin, että voimme irtautua emoyhtiöstä”, kustantaja Mikko Aarne toteaa.

Kosmos julkaisi viime vuonna 15 kirjaa, joista suurimpia hittejä olivat Sami Minkkisen Havaintoja parisuhteesta ja Paperi T:n post-alfa. Kosmoksessa työskentelee vakituisesti kolme ihmistä, joiden lisäksi Kosmos työllistää suuren määrän freelancereita.

 

Lisätietoja:
Mikko Aarne
mikko.aarne@kosmoskirjat.fi
050 585 1542