Sami Minkkinen ja Marja Kihlström kävivät läpi seksuaalihistoriansa ja kirjoittivat siitä kirjan

Parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen ja seksuaaliterapeutti Marja Kihlström julkaisevat 7.4. kirjan Pannaan menemään - Kaksi tarinaa rakkaudesta. Pannaan menemään on liikuttava, äänennaurattava, kiusallinen, kiihottava, mutta ennen kaikkea vapauttavan armollinen kirja seksuaalisuudesta.

Tuoreessa kirjassaan Marja Kihlström ja Sami Minkkinen käyvät tarkkuudella ja avoimuudella läpi ihmisen seksuaalista kehitystä kohdusta aikuisuuteen. Kaksikko kuvaa liikuttavan henkilökohtaisten elämäntarinoidensa kautta, kuinka yksilön kehityksessä monet palaset rakentavat yhdessä seksuaalisuutta. Kirja avaa eri kehitysvaiheiden, ihmissuhteiden ja totta kai myös sekä hyvien että huonojen seksikokemusten merkitystä ja antaa ohjeita siihen, miten jokainen voi tarkastella omaa seksuaalisuuttaan. Kirja on saanut Sexpo-säätiön suosituksen ja sopii myös ammattilaisten käyttöön.

Sami Minkkinen on noussut lukijoiden lemmikiksi Havaintoja parisuhteesta -bloginsa kautta. Rakkauden kauniista ja ikävistä puolista hersyvästi kirjoittavan bloggaajan ensimmäinen kirja julkaistiin vuonna 2016.


 Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti ja perheenäiti, joka kirjoittaa Puhu Muru -blogissaan seksuaalisuudesta, perheestä ja parisuhteesta. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.