Tilaa Anni Saastamoisen Depressiopäiväkirjat ennakkoon

Anni_Saastamoinen_Depressiopaivakirjat.jpg

ANNI SAASTAMOINEN: DEPRESSIOPÄIVÄKIRJAT

Anni Saastamoisen esikoisteos Depressiopäiväkirjat julkaistaan 29. syyskuuta

Riemastuttava masennuskirja! Twitterin tunnetuimpiin rääväsuihin kuuluva Anni Saastamoinen kirjoittaa masennuksesta omien kokemustensa perusteella. Depressio on kokonaisen sukupolven sairaus, mutta siitä ei vieläkään osata tai uskalleta puhua. Anni puhuu suoraan ja ymmärtävästi, välillä caps lock pohjassa ja kirosanoja säästämättä. Miltä tuntuu kun ei tunnu miltään? Miksei tunnu miltään? Mistä masennus tuli ja miksi? Onko syy muualla vai itsessä? Voiko siitä parantua?

Kirjan ennakkomyynti on nyt käynnissä. Ennakkomyytyjen kirjojen tuotoista lahjoitetaan 10% Suomen Mielenterveysseuralle. Tilaa signeerattu kirja tästä:

Anni Saastamoinen on pohjoissavolainen Helsingin Kalliossa asuva toimittaja, blogisti, Twitter-hahmo, kokonaisen sukupolven ääni ja roller derby -aktiivi. Depressiopäiväkirjat on hänen ensimmäinen kirjansa.


Arvostelukappaleet ja haastattelut:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165