Kaverin puolesta kyselen -kirja sisältää noloimmat kavereille sattuneet jutut


kpk_kansi_neliö.jpg

ANNA KARHUNEN & TIIA RANTANEN: KAVERIN PUOLESTA KYSELEN

Kaikkea sitä voikin kaverille sattua.

Oletko esimerkiksi koskaan päätynyt samoille treffeille isäsi kanssa tai joutunut pahoinvoivana oksentamaan oman paitasi sisään, jotta et pilaisi taksin nahkapenkkejä? Etkö? Hyvä, emme mekään, mutta kaverille nämä ovat tuttuja tilanteita.

Kaverin puolesta kyselen on supersuosittujen podcastaajien riemastuttava kirja, joka sisältää noloimmat yhdelle kaverille sattuneet jutut. Kirja pohjautuu samannimiseen podcastiin, joka on lähes miljoonalla kuuntelullaan yksi Suomen suosituimpia.

Kirja julkaistaan 24.10. Anna ja Tiia esiintyvät Helsingin kirjamessuilla 27.10. klo 19:00 Esplanadi-lavalla.

Seuraa somessa: @kaverinpuolestakyselen
#kpkkirja #kaverinpuolestakyselen

Lisätiedot ja arvostelukappalepyynnöt:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165