Iikka Kiven rehellinen self help -kirja ei ratkaise ongelmiasi

iikkakivi_neliö.jpg

Jos haluat jotakin, koko universumi auttaa sinua saavuttamaan sen.” – Paulo Coelho.

Paskapuhetta. Universumi ei voi auttaa sinua. Se ei tiedä, mitä sinä haluat, eikä sitä kiinnosta ottaa selvää. Tästä ilmeisestä tosiasiasta huolimatta kirjakauppojen hyllyt ovat täynnä opuksia, jotka pyrkivät vakuuttamaan lukijan siitä, että hän pystyy mihin vain ja koko kosmos on virittynyt hoitamaan hänen asiansa kuntoon. Tämä ei ole sellainen kirja. Päinvastoin. Tämä on kirja niille, jotka arvostavat rehellisyyttä. Tämä kirja ei ratkaise ongelmiasi.

Iikka Kivi on oululainen stand up -koomikko. Hän on tullut tunnetuksi paitsi lavoilla ja televisiossa myös Facebookissa ja Twitterissä, joissa hän on kerännyt valtavan seuraajakunnan nerokkailla ajankohtaisilla kannanotoillaan.

Haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165