Asiallista tietoa kannabiksesta: Anton Vanha-Majamaan Kannabiskirja on julkaistu

Kannabis_etukansi._kuva.jpg

Kannabis on maailmalla miljardibisnes ja Yhdysvalloissa arkinen päihde, jota presidentitkin myöntävät käyttäneensä. Myös Suomessa kannabiksen suosio lääkkeenä ja päihteenä kasvaa jatkuvasti. Asiallista ja luotettavaa tietoa on kuitenkin edelleen vaikea saada. Mitkä ovat todelliset terveysvaikutukset? Onko kannabiksesta lailliseksi lääkkeeksi? Mitä pitäisi tietää kasvatuksesta, lajikkeista, käytöstä, historiasta ja lainsäädännöstä? Anton Vanha-Majamaan Kannabiskirja pureutuu polttavan ajankohtaiseen aiheeseen monipuolisesti ja tutkimustietoon nojaten.

Anton Vanha-Majamaa on toimittaja, joka on kirjoittanut muun muassa Helsingin Sanomiin, Imageen ja Ylioppilaslehteen sekä tehnyt ohjelmia Radio Helsinkiin. Kannabiskirjaa varten hän on tehnyt taustatutkimusta mm. Yhdysvalloissa ja Alankomaissa. Vastaavanlaista tietokirjaa kannabiksesta ei ole Suomessa aiemmin kirjoitettu. Kirjan kirjoittaminen oli toimeksianto kustantajalta. Kannabiskirjan on kuvittanut Joonas Rinta-Kanto, joka tunnetaan parhaiten fok_it-sarjastaan.

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165

 

Pssst... Kannabiksenhuuruisia elokuvia neljältä eri vuosikymmeneltä: Anton Vanha-Majamaan kuratoima Stoner-leffasarja Elokuvateatteri Rivierassa 20.4. alkaen. Lue lisää: www.rivierakallio.fi/tag/stoner.