Johanna Elomaan uutuusromaani on vahva ja viisas kertomus etsimisestä, rakkauden kaipuusta ja anteeksiannosta

Kansi: Sanna-Reeta Meilahti

Kansi: Sanna-Reeta Meilahti

Johanna Elomaa: Kaipuun väri on sininen

Julkaistu 15.8.

Nasirilla on suunnitelma: hän aikoo tappaa parhaan ystävänsä. Viisitoista vuotta myöhemmin tuhansien kilometrien päässä lentokoneessa suomalainen nainen rakastuu intialaiseen mieheen. Etärakkaus lennättää naisen Himalajan sinisen taivaan alle mystisesti kadonneen miehen jäljille, ja kaksi tarinaa alkaa kietoutua yhteen tavalla, joka pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti.

Johanna Elomaan esikoisromaani on vahva ja viisas kertomus etsimisestä, rakkauden kaipuusta ja anteeksiannosta. Se on myös rikas kuvaus Intiasta ja sen monista väreistä. Joesta, joka on toisinaan myrskyistä samea.

Johanna Elomaa on kirjailija ja vapaa toimittaja, joka on työskennellyt useissa mediataloissa toimittajana, uutispäällikkönä ja vastaavana tuottajana. Elomaan vuonna 2016 julkaistu omaelämäkerrallinen esikoisteos Säästä ajatuksesi eläviä varten sai loistavan vastaanoton. Elomaa kirjoittaa parhaillaan Thaimaan luolaoperaatioista ja sukeltaja Mikko Paasista kertovaa Sukellus valoon -kirjaa, joka julkaistaan myös sykyllä.

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Heini Salminen

heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165