Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa

 

Kustannusosakeyhtiö Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa


Kustannusosakeyhtiö Kosmos
hakee syksylle 2019 korkeakouluharjoittelijaa, joka on kiinnostunut kustannustoimittajan työstä. Harjoittelija pääsee tekemään monipuolisesti kirjakustantamiseen liittyviä töitä tekstihommista kirjamessujärjestelyihin ja kirjan toimitusprosessiin. Hakijalta odotamme oma-aloitteisuutta, luovaa ajattelukykyä ja järjestelmällistä otetta nopeatahtisessa toimintaympäristössä. Arvostamme valveutuneisuutta ja yleistä kiinnostusta tämän ajan ilmiöitä kohtaan.

Harjoittelun ajankohta on syksy 2019 ja kesto kolme kuukautta. Harjoittelun palkka on 1 211 €/kk. Hakijalla toivotaan olevan korkeakoulun tarjoama harjoittelutuki. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV, tieto harjoittelutuesta ja toive harjoittelun ajankohdasta 31.3. mennessä osoitteeseen heini.salminen@kosmoskirjat.fi ja kirjoita otsikkokenttään “Harjoittelijahaku".

Kosmos on kolmihenkinen, tieto- ja kaunokirjallisuutta julkaiseva kirjakustantamo Helsingin Kalliossa. Kosmos antaa tilaa uusille äänille ja kehittää välineitä, joilla voi lukea toisten ajatuksia. Kosmoksen kirjoja ovat mm. Paperi T:n post-alfa, Marja Kihlströmin Iso O ja Antti Nylénin Häviö.


Yhteyshenkilö:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi