Arsi Aleniuksen ilkikurinen ja älykäs esikoisromaani rakentaa hyytävän ja koomisen kuvan tästä ajasta ja sen ihmistä

 


arsi-alenius-villa-alpha-hires-02.jpg

Toisen kerranhan sitä vain ollaan nuoria

Hei, sinä keski-ikäinen! Haaveiletko koskaan ruuhkavuosiesi tai autioiden päiviesi keskellä teini-iän loputtomista kesistä, koulutuntien suloisesta ikävystymisestä, villeistä kotibileistä tai tunteesta, että maailma vasta odottaa löytämistään? Että voit vielä elää juuri sellaisen elämän kuin haluat – muuttua sellaiseksi ihmiseksi, jollainen olet aina halunnut olla?

Tervetuloa Villa Alphaan.

Arsi Aleniuksen esikoisteos on ilkikurinen ja älykäs romaani toimittajasta, joka lähtee tekemään juttukeikan Villa Alphaan, elämyspuistoon, jossa keski-ikäiset pääsevät elämään nuoruuden uudelleen. Romaani laskostuu auki kerroksittain ja rakentaa samaan aikaan hyytävän ja koomisen kuvan tästä ajasta ja sen ihmistä.

Arsi Alenius on kirjoittaja, joka on opiskellut journalismia. Kirjallisessa maailmassa hänet tunnetaan terävästä Opus Vei -blogistaan. Villa Alpha on hänen esikoisteoksensa.

arsi_alenius.jpg


Lisätiedot, haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:

Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165