Alku on moderni, sukupuolisensitiivinen ja tyylikäs vauvakirja

 
alku-kirja-kansi.png

Vauvakirja kaikille pienille, joista tulee jotain suurta.

Kun ihminen syntyy maailmaan, alku menee nopeasti, ja sen haluaa tallentaa. Perinteisesti vauvakirjaksi on valittu vaaleanpunainen tai -sininen kirja, jossa haikara tuo vauvan maailmaan. Alku on erilainen. Alku on kirja niille, jotka haluavat jotain tyylikkäämpää ja nykyaikaan sopivaa. Kirjan tekstit on laadittu tämän vuosituhannen maailmaan ja sen kehtaa viedä lahjaksi estetiikkaa arvostavalle perheelle.

Alku on yksinkertaisuudessaan riemastuttava kirja pienelle yksilölle, joka haluaa lukea myöhemmin omasta vauva-ajastaan ja perheelle, joka haluaa kirjata vauva-ajan monipuolisuuden muistoiksi.

Kiira Keski-Hakuni on graafinen suunnittelija ja visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelija Aalto-yliopistossa. Hänen mielestään kaiken voi yksinkertaistaa visuaalisin keinoin: viestitulvan, ajattelun ja täytettävän vauvakirjan.

Jussi Pekkala on pienen pojan isä ja ammatiltaan Copywriter. Ennen esikoisensa syntymää Jussi etsi nastaa vauvakirjaa. Kun sellaista ei löytynyt, hän päätti tehdä oman.

Lisätiedot:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi