Seidi Saikkosen Yvonnen talo on tiivistunnelmainen psykologinen romaani, joka pitää lukijan tiukasti otteessaan

 
Yvonnentalo_kansi.jpg

SEIDI SAIKKONEN: YVONNEN TALO

Eräänä päivänä Anna saa puhelun. Yvonne, jonka henkilökohtaisena avustajana hän on vuosia sitten työskennellyt Sveitsissä, on kuollut, ja Anna on hautajaisten vieraslistalla. Matkalla Anna palaa Yvonnen kanssa vietettyihin vuosiin. Kuka Yvonne itse asiassa oli ja mitä heidän välillään tapahtui? Tiivistunnelmainen psykologinen romaani kiertää lukijan mukaan pienen alppikaupungin merkilliseen tunnelmaan ja erikoiseen ihmissuhteeseen, joka pitää lukijan tiukasti otteessaan.

Seidi Saikkonen on esikoiskirjailija, joka on asunut vuosia ulkomailla ja työskennellyt muun muassa lentoemäntänä ja vastaanottovirkailijana. Hän on opiskellut Queen Mary University of Londonissa elokuvataidetta ja asuu tällä hetkellä Shanghaissa.

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi