Pontus Purokurun ensimmäinen fiktiivinen teos on romaanin muotoa purkava Römaani

 
römaani_kansi.jpg

PONTUS PUROKURU: RÖMAANI

Romaanin muotoa purkava Römaani on kerronnan rajoja kokeileva teos ystävyydestä, riittämättömyydestä ja rakkaudesta. Nykyaikaisessa taiteilijatarinassa kaikki tekevät lakkaamatta töitä, suurin osa ajasta menee someprofiilien ylläpitoon eikä päihteitä voi käyttää, koska se alentaisi työkykyä – paitsi jos mikrodoussaa jotakin, mikä lisää luovuutta. Römaani kertoo valekirjailijasta, joka kirjoittaa valeromaania internetin saastuttamassa maailmassa. Siellä ihminen on ihmiselle sisällöntuotannon raaka-ainetta. Mutta mitä jos huijarisyndrooma on totta ja oikeasti kaikki kusettavat toisiaan?

Pontus Purokuru on kirjailija, pop-filosofi ja podcast-artisti. Hänen ensimmäinen oma teoksensa Täysin automatisoitu avaruushomoluksuskommunismi oli myynti- ja arvostelumenestys. Römaani on Purokurun ensimmäinen fiktiivinen teos.

Lisätiedot ja arvostelukappalepyynnöt:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165

Lataa: kansi I kuva
Kansi: BIFU
Kuva: Meri Björn