Lihattoman lokakuun tukipaketti: tietoa ruoan tulevaisuudesta ja helpotusta vegaaniseen arkiruokailuun

 
cc_ll.jpg

Lihaton lokakuu 2019 on käynnistynyt. Kosmoksen uutuuskirjat tarjoavat tietoa lihan lopusta ja sen vaikutuksista sekä helpottavat vegaanista arkiruokailua. Suvi Auvinen käsittelee ruoan tulevaisuutta journalistisessa tietokirjassaan Lihan loppu. Chocochili-blogin Elina Innasen odotettu uusi keittokirja koostuu vegaanisista 30 minuutin arkiruokaresepteistä.

SUVI AUVINEN: LIHAN LOPPU

Ruokatrendit tulevat ja menevät, mutta yksi on tullut jäädäkseen: kasvissyönti. Lihantuotannon päästöjen vuoksi kasvissyöntiin siirtyminen saattaa olla jopa väistämätöntä. Mutta mitä lihan loppu tarkoittaa maatalouden, politiikan, terveyden tai liiketoiminnan kannalta? Tapahtuuko merkittävin muutos teknologian avulla vai asenteissamme? Journalistinen tietokirja Lihan loppu etsii ratkaisuja aikamme kiireellisimpään kysymykseen: mitä syömme huomenna?

ELINA INNANEN: CHOCOCHILIN ARKIRUOKAA – 30 MINUUTIN VEGAANIRESEPTIT

Suomen suosituimman vegaanibloggaajan Chocochilin odotettu uusi keittokirja koostuu toivotuista 30 minuutin helpoista vegaanisista arkiruokaresepteistä, jotka on suunniteltu erityisesti kiireiseen arkeen ja maistumaan monenlaisille ruokailijoille. Elina Innanen on ruokaintoilija, keittokirjailija ja yrittäjä. Chocochili-blogissa kokkaillaan herkullista kasvisruokaa rennolla otteella. Chocochili on kerännyt kymmenessä vuodessa valtavan yleisön, ja kuukausittain kävijöitä blogissa on parhaimmillaan yli 100 000.


Lisätiedot ja arvostelukappalepyynnöt:

Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165