iikkakivi_neliö.jpg

IIKKA KIVI: MENISIT ENNEMMIN TERAPIAAN – REHELLINEN SELF HELP -KIRJA

Jos haluat jotakin, koko universumi auttaa sinua saavuttamaan sen.” – Paulo Coelho.

Paskapuhetta. Universumi ei voi auttaa sinua. Se ei tiedä, mitä sinä haluat, eikä sitä kiinnosta ottaa selvää. Tästä ilmeisestä tosiasiasta huolimatta kirjakauppojen hyllyt ovat täynnä opuksia, jotka pyrkivät vakuuttamaan lukijan siitä, että hän pystyy mihin vain ja koko kosmos on virittynyt hoitamaan hänen asiansa kuntoon. Tämä ei ole sellainen kirja. Päinvastoin. Tämä on kirja niille, jotka arvostavat rehellisyyttä. Tämä kirja ei ratkaise ongelmiasi.

ISBN 978-952-7144-61-9 (sidottu)
SIVUMÄÄRÄ 176
KANSI BIFU
JULKAISUPÄIVÄ 16.11.2018

Iikka Kivi  on oululainen stand up -koomikko. Hän on tullut tunnetuksi paitsi lavoilla ja televisiossa myös Facebookissa ja Twitterissä, joissa hän on kerännyt valtavan seuraajakunnan nerokkailla ajankohtaisilla kannanotoillaan.   Arvostelukappaleet ja haastattelut  >  heini.salminen@kosmoskirjat.fi    Pressikuvat  >  Kansi   I   Kuva 1

Iikka Kivi on oululainen stand up -koomikko. Hän on tullut tunnetuksi paitsi lavoilla ja televisiossa myös Facebookissa ja Twitterissä, joissa hän on kerännyt valtavan seuraajakunnan nerokkailla ajankohtaisilla kannanotoillaan.

Arvostelukappaleet ja haastattelut > heini.salminen@kosmoskirjat.fi

Pressikuvat > Kansi I Kuva 1