Marja Kihlströmin Iso O – Harjoituskirja vie lukijansa kohti vapaampaa ja syvempää nautintoa

 
Iso O_harjoituskirja.jpg

Marja Kihlström: Iso O – Harjoituskirja

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin Iso O – Matkaopas huipulle nousi nopeasti hitiksi ja on ehtinyt alle vuodessa edetä jo kolmanteen painokseensa. Nyt sen rinnalle saadaan paljon toivottu harjoituskirja, joka vie lukijansa kohti oman seksuaalisuuden ymmärtämistä sekä vapaampaa ja syvempää nautintoa. Tehtävissä lähdetään omakuvan positiivisesta kehittämisestä ja edetään kohti konkreettisia harjoituksia, joissa saa kääriä hihat ja ryhtyä tositoimiin. Kirja sopii kaikille naisille, naiseksi itsensä määritteleville ja heidän kumppaneilleen. Iso O – Harjoituskirja toimii hyvin myös itsenäisenä ilman alkuperäistä kirjaa. Siinä on tilaa kirjoittaa omat muistiinpanot tai sen tehtävät voi tehdä erilliseen vihkoon.

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti, joka pitää suosittua Puhu Muru -blogia. Marjan herkkä ja ymmärtävä tapa puhua seksuaalisuudesta kannustaa lukijoita rakastamaan itseään ja nauttimaan omasta kehostaan.


Lisätiedot, haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:

Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165

Pressikuvat Kansi I Marja Kihlstöm kuva: Aleksi Rytkönen

 

Arsi Aleniuksen ilkikurinen ja älykäs esikoisromaani rakentaa hyytävän ja koomisen kuvan tästä ajasta ja sen ihmistä

 


arsi-alenius-villa-alpha-hires-02.jpg

Toisen kerranhan sitä vain ollaan nuoria

Hei, sinä keski-ikäinen! Haaveiletko koskaan ruuhkavuosiesi tai autioiden päiviesi keskellä teini-iän loputtomista kesistä, koulutuntien suloisesta ikävystymisestä, villeistä kotibileistä tai tunteesta, että maailma vasta odottaa löytämistään? Että voit vielä elää juuri sellaisen elämän kuin haluat – muuttua sellaiseksi ihmiseksi, jollainen olet aina halunnut olla?

Tervetuloa Villa Alphaan.

Arsi Aleniuksen esikoisteos on ilkikurinen ja älykäs romaani toimittajasta, joka lähtee tekemään juttukeikan Villa Alphaan, elämyspuistoon, jossa keski-ikäiset pääsevät elämään nuoruuden uudelleen. Romaani laskostuu auki kerroksittain ja rakentaa samaan aikaan hyytävän ja koomisen kuvan tästä ajasta ja sen ihmistä.

Arsi Alenius on kirjoittaja, joka on opiskellut journalismia. Kirjallisessa maailmassa hänet tunnetaan terävästä Opus Vei -blogistaan. Villa Alpha on hänen esikoisteoksensa.

arsi_alenius.jpg


Lisätiedot, haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt:

Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi
040 702 9165
 

Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa

 

Kustannusosakeyhtiö Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa


Kustannusosakeyhtiö Kosmos
hakee syksylle 2019 korkeakouluharjoittelijaa, joka on kiinnostunut kustannustoimittajan työstä. Harjoittelija pääsee tekemään monipuolisesti kirjakustantamiseen liittyviä töitä tekstihommista kirjamessujärjestelyihin ja kirjan toimitusprosessiin. Hakijalta odotamme oma-aloitteisuutta, luovaa ajattelukykyä ja järjestelmällistä otetta nopeatahtisessa toimintaympäristössä. Arvostamme valveutuneisuutta ja yleistä kiinnostusta tämän ajan ilmiöitä kohtaan.

Harjoittelun ajankohta on syksy 2019 ja kesto kolme kuukautta. Harjoittelun palkka on 1 211 €/kk. Hakijalla toivotaan olevan korkeakoulun tarjoama harjoittelutuki. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV, tieto harjoittelutuesta ja toive harjoittelun ajankohdasta 31.3. mennessä osoitteeseen heini.salminen@kosmoskirjat.fi ja kirjoita otsikkokenttään “Harjoittelijahaku".

Kosmos on kolmihenkinen, tieto- ja kaunokirjallisuutta julkaiseva kirjakustantamo Helsingin Kalliossa. Kosmos antaa tilaa uusille äänille ja kehittää välineitä, joilla voi lukea toisten ajatuksia. Kosmoksen kirjoja ovat mm. Paperi T:n post-alfa, Marja Kihlströmin Iso O ja Antti Nylénin Häviö.


Yhteyshenkilö:
Heini Salminen
heini.salminen@kosmoskirjat.fi