Uutiset Kustannusyhtiö Kosmos hakee kustannustoimittajaa

Ostoskori on tyhjä.

Uutiset Kustannusyhtiö Kosmos hakee kustannustoimittajaa


23.10.2020

Kustannusyhtiö Kosmos hakee kustannustoimittajaa

Kustannusyhtiö Kosmos hakee vakituiseen työsuhteeseen kotimaisen kauno- ja tietokirjallisuuden kustannustoimittajaa.


MITÄ TYÖHÖN KUULUU?


Kustannustoimittaja vastaa itsenäisesti kirjaprojektien toteutuksesta. Hän huolehtii suunnittelusta, aikataulunhallinnasta, markkinointiteksteistä, editoinnista ja muusta toteutuksesta yhdessä kirjailijoiden, graafikoiden ja freenlancereiden kanssa alkaen ideointivaiheesta aina valmiiksi kirjaksi asti.

MITÄ ODOTAMME HAKIJALTA?

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta, kirurgintarkkaa editointitaitoa, kirjan kokonaisuuden hallintaa sekä taitoa työskennellä ihmisten kanssa. Etsimämme hakija on heittäytymiskykyinen ja rohkea visionääri, joka suhtautuu intohimolla ja uteliaisuudella kirjallisuuteen. Toivomme hakijalta ymmärrystä hetken kiinnostavimmista ilmiöistä ja ihmisistä sekä tyylitajua niin visuaalisesti kuin kirjallisessa ilmaisussa. Tehtävä edellyttää kykyä organisoida itsenäisesti omat työnsä.

MITÄ TARJOAMME?

Kosmoksessa pääsee suoraan vaikuttamaan siihen, miltä kirjallisuuden kenttä Suomessa näyttää ja kenen ääni pääsee kuuluviin. Tarjoamme vastuun mukana myös vapauden toteuttaa ideoita ennakkoluulottomasti. Olemme tiivis työyhteisö, jossa jokaisella on tilaa ideoida ja tuoda oma näkemyksensä osaksi kustantamon linjaa. Samalla tarjoamme vakaan työpaikan suuressa kansainvälisessä yhtiössä runsaine etuineen.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä CV 31.12.2020 mennessä osoitteeseen rekry@kosmoskirjat.fi. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.Lisätietoja:

Mikko Aarne
mikko.aarne@kosmoskirjat.fi
050 585 1542, puhelimitse:

28.10. klo 9–11
29.10. klo 15–17
18.11. klo 9–11
15.12. klo 15–17

Kosmos on Werner Söderström Osakeyhtiön itsenäinen yksikkö, joka toimii Helsingin Kalliossa ja julkaisee laadukasta ajankohtaista kirjallisuutta.