Uutiset Kustannusyhtiö Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa

Ostoskori on tyhjä.

Uutiset Kustannusyhtiö Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa


11.03.2020

Kustannusyhtiö Kosmos hakee korkeakouluharjoittelijaa

Kustannusyhtiö Kosmos hakee syksylle 2020 korkeakouluharjoittelijaa, joka on kiinnostunut ammatista kirjakustantamossa.

Harjoittelija pääsee tekemään monipuolisesti kirjan kustantamiseen liittyviä töitä toimitusprosessista kirjamessujärjestelyihin. Hakijalta odotamme oma-aloitteisuutta, luovaa ajattelukykyä ja järjestelmällistä otetta nopeatahtisessa toimintaympäristössä. Arvostamme valveutuneisuutta ja yleistä kiinnostusta ajan ilmiöitä kohtaan.

Harjoittelun ajankohta on syksy 2020 ja kesto kolme kuukautta. Harjoittelun palkka on 1503 €/kk. Hakijalla toivotaan olevan korkeakoulun tarjoama harjoittelutuki. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV, tieto harjoittelutuesta ja toive harjoittelun ajankohdasta 31.3. mennessä osoitteeseen telma.halme@www.kosmoskirjat.fi ja kirjoita otsikkokenttään “Harjoittelijahaku”.

Kosmos on laadukkaaseen tieto- ja kaunokirjallisuuteen keskittynyt kolmihenkinen kirjakustantamo Helsingin Kalliossa. Kosmos antaa tilaa uusille äänille ja julkaisee kirjoja, jotka tekevät maailmasta paremman paikan. Kosmoksen kirjoja ovat mm. Emmi-Liia Sjöholmin Paperilla toinen, Aino Vähäpesolan Onnenkissa, Antti Nylénin Häviö sekä Paperi T:n post-alfa.

Yhteyshenkilö:
Telma Halme
telma.halme@www.kosmoskirjat.fi