Paperilla toinen
27,90 

Yhteensä
27,90 €
Emmi-Liia Sjöholm

Paperilla toinen


Häikäisevän taitava omakohtainen esikoisteos

Paperilla toinen on aseistariisuvan avoin kirja naiseudesta ja äidiksi kasvamisesta.


  • 188 pages
  • 2020
  • 27,90 €

Häikäisevän taitava omakohtainen esikoisteos

Paperilla toinen on aseistariisuvan avoin kirja naiseudesta ja äidiksi kasvamisesta.

Toimittaja Emmi-Liia Sjöholm kirjoittaa omasta elämästään, seksistä, tarpeesta miellyttää miehiä, 14-vuotiaana tehdystä abortista, siitä kuinka hänestä tuli parikymppisenä äitipuoli, kuinka hän lopulta sai oman lapsen, rakkaudesta, halusta, itsen etsimisestä ja vähän löytämisestäkin. Paperilla toinen on Sjöholmin esikoinen. Hänen tyylinsä on niin ilmavaa ja vaivatonta, että tekstiä melkein ennemmin hengittää kuin lukee.


Emmi-Liia Sjöholm

Emmi-Liia Sjöholm on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja. Hänen esikoiromaaninsa Paperilla toinen oli huikea lukija- ja myyntimenestys, joka keräsi ylistäviä arvioita.

isbn 9789523520257
Julkaisupäivä 09.01.2020
Sivumäärä 188
Kirjastoluokka 84.2
Kansi Anna-Mari Tenhunen

“Sjöholmin luoma maailma on sekä rauhallinen että meluisa. Talo, johon astun, on sekä hyvällä maulla sisustettu että vinksallaan. Ja omituinen, kuin painajaisissa. Sjöholm tarjoaa lukukokemuksen, joka on kerta kaikkisen intiimi, mutta toteavan tyylinsä vuoksi kuitenkin kaukana intensiivisestä. Sen kantaaottavin puoli on lopulta sen olemassaolossa.”

–Aura Nurmi, Kirjasampo

“Emmi-Liia Sjöholmin esikoisromaani on teos, joka imaisee sisäänsä ja pitää otteessaan kunnes viimeinen sana on luettu. Viiltävän tunnustuksellinen Paperilla toinen tuo parhaimmillaan mieleen Eeva Kilven.”

–Helsingin Sanomat

 

”Paperilla toinen kuvaa tarkasti, herkästi ja ihailtavan kevyesti niitä monimutkaisia, kipeitä, epäselviä ja ainutlaatuisia asioita ja hetkiä, joista (naisen) elämä koostuu. Se nostaa esiin yksilön kokemuksen tavalla joka tekee siitä yhteiskunnallista, tarkastelee tytön ja naisen olemusta, paikkaa ja tilaa maailmassa. Se on todella henkilökohtainen, ja silti auki ja vapaa.”

–Helmi Kekkonen